Vacature Arboarts / Basisarts

Pro Corpus is de inzetbaarheidsspecialist uit Twente. Pro Corpus adviseert bedrijven en medewerkers om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Dit doen we door middel van arbodienstverlening, het geven van (strategisch) bedrijfsadvies en door het geven van o.a. inzetbaarheidstrainingen.

Onze klanten variëren van mkb’ers tot werkgevers met 2300 medewerkers opererend in verschillende branches, zoals de food- en maakindustrie, de zorg en de Overheid. Als Arboarts werk je op ons kantoor in Enschede, vanuit een locatie die jij wilt of (in overleg) op locatie bij klanten.

Je behandelt complexe en sterk uiteenlopende casussen. Je gaat in gesprek met verzuimende medewerker over achterliggende oorzaken, beperkingen en de mogelijkheden. Je legt gemaakte (vervolg)afspraken schriftelijk vast in het verzuimsysteem met als doel een zorgvuldig en planmatige dossieropbouw, zoals voorgeschreven in Wet Verbetering Poortwachter. Je adviseert werkgevers over gezondheid en welzijn in relatie tot werk, duurzame inzetbaarheid en herstel. Je kijkt tevens naar de risicofactoren die bijdragen aan het verzuim, zoals veiligheid op de werkvloer. Deze factoren en risico’s kunnen onder andere worden vastgesteld naar aanleiding van PMO’s en werkplekonderzoeken die worden uitgevoerd door onze collega adviseurs Arbeid & Gezondheid.

Je werkt samen met een team bestaande uit onder andere Arboartsen, Bedrijfsartsen, Casemanager, adviseur Arbeid & Gezondheid en Inzetbaarheidsadviseurs. De Inzetbaarheidsadviseur is het eerste aanspreekpunt voor de werkgever. De (potentiële) verzuimende medewerker wordt eerst gepland op het spreekuur van de Inzetbaarheidsadviseur. De Inzetbaarheidsadviseur is met regelmaat, afhankelijk van de grootte van de organisatie, op locatie aanwezig bij de werkgever. De werkwijze is op basis van taakdelegatie in samenwerking met de Bedrijfsarts. Daarnaast hebben de Bedrijfsartsen een supervisor-functie voor onze Arboartsen.

Met het zicht op de toekomst en de ambitie om te groeien zitten we in het proces om verschillende certificeringen te behalen en vragen we ook graag de ondersteuning van de Arbo- en Bedrijfsarts hierin.

Wie zoeken wij?

* Je bent een BIG-geregistreerde Arboarts of Basisarts.
* Bij voorkeur ben je in de loop van dit jaar beschikbaar.
* Je houdt je niet stug vast aan protocollen, maar denkt hierbij graag out-of-the-box.
* Werk je parttime bij of samen met een andere arbodienst? Dit is voor ons geen enkel probleem!

Wat bieden wij?

* Een laagdrempelige en sterk groeiende organisatie met korte communicatie lijnen.
* Vrijheid in het indelen van jouw uren en dagen naast de structurele spreekuren die je draait.
* Gezellige teamuitjes.
* Een marktconform salaris of uurtarief (indien zzp).
* Je ontvangt in overleg alle benodigde middelen om jouw functie zo goed mogelijk uit te voeren.
* Lunchen op het dakterras met uitzicht over Enschede.
* Reiskostenvergoeding à €0,21 per kilometer (indien loondienst).

Solliciteren?

Mail dan een korte motivatiebrief en cv naar info@pro-corpus.nl.

Voor meer informatie kun je uiteraard ook eerst telefonisch contact opnemen met Jinke Kothman (Eigenaar en Supervisor/Inzetbaarheidsadviseur), te bereiken op het telefoonnummer 06-50230033.