Casemanagement

Het casemanagement van Pro Corpus gaat verder dan het begeleiden van het verzuim volgens de Wet Poortwachter. Wij regisseren niet het verzuim, maar de inzetbaarheid van uw medewerker met als doel uw medewerker zo snel en zo verantwoord mogelijk weer inzetbaar terug te laten keren op de werkvloer. Uiteraard worden hierbij alle verplichte stappen gezet die de Wet Poortwachter voorschrijft.

Uniek in deze aanpak is het persoonlijke contact met zowel de werknemer als de werkgever om te komen tot een op maat gemaakt plan om terugkeer in het werk te realiseren. Uiteraard staat het u vrij zelf met werknemer en bedrijfsarts te communiceren. Hierbij wordt een bedrijfsarts alleen ingezet waar nodig en kan een uitgebreid palet van interventies vanuit onze locaties worden ingezet om uw medewerker snel weer gezond, fit en inzetbaar te krijgen.

Pro Corpus biedt een uitgebreid palet aan interventies om uw verzuimende medewerker te ondersteunen en te begeleiden naar inzetbaarheid. Financiering voor deze interventies kunnen komen vanuit de zorgverzekering van de werknemer, een eventuele verzekering van de werkgever of vanuit de werkgever zelf.

Samen werken aan gezondheid

Pro Corpus is een modern multidisciplinair gezondheidscentrum in Twente. Onze ervaren en vooruitstrevende professionals werken vanuit diverse medische disciplines samen aan uw gezondheid of die van uw bedrijf.

© 2018 Pro Corpus Gezondheidscentrum

Privacy

Volg Pro Corpus