Ergonomie

Een zieke werknemer kost anderhalf tot tweeënhalf keer zoveel als zijn bruto loonkosten. Dit bedrag bestaat uit omzetverlies en vervanging of extra werk door collega’s. Het is dan ook van belang om een goede ergonomisch aangepaste werkplek te realiseren. Dit geldt voor zowel de industrie, de mobiliteit of op kantoor.

Pro Corpus is de partner voor kleine en grote organisaties voor het aanpassen en verbeteren van de werkplek, de werkomgeving en de werkhouding. Uniek en eigen zijn maatwerkoplossingen waar wij in kunnen voorzien als trippel stoelen, aangepaste bureaustoelen, ergonomische hulpmiddelen, aanpassingen in het vervoer en individuele oplossingen.

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2019 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus