Het inzetbaarheidsspreekuur richt zich op de gezondheid en inzetbaarheid van uw werknemers. Uit onderzoeken blijkt dat wanneer werknemers zowel fysiek als mentaal goed in hun vel zitten, dat dit direct een positief effect op de productiviteit en effectiviteit heeft.

Onze adviseurs zijn op de werkvloer aanwezig. Dit is een laagdrempelig manier voor uw werknemers om met vragen, fysieke of mentale klachten bij ons te komen. Onze Inzetbaarheidscoaches zijn BIG geregistreerd en hebben een achtergrond in de fysiotherapie. Hierdoor zijn ze gewend om in de breedte uit te vragen en kunnen ze snel schakelen. Daarbij maken ze altijd de vertaalslag naar de inzetbaarheid op de werkvloer. 

Het inzetbaarheidsspreekuur wordt uitgevoerd door TIGRA Twente. TIGRA Twente is één van de 25 vestigingen van het landelijke TIGRA netwerk en is onderdeel van Pro Corpus.

Doelstellingen

  • Verlagen ziekteverzuim.
  • Informatie geven over de belasting & belastbaarheid en wat mensen zelf kunnen doen. 
  • Na ziekte terugkomen op het werk. 

In onderstaande video legt TIGRA duidelijk uit hoe we inzetbaarheid zien.

Inhoud

Ons team

Anoukh van Baggum

Anoukh van Baggum

Strategisch adviseur
Arbeid & Gezondheid
Jinke Kothman

Jinke Kothman

Inzetbaarheidscoach
Bert Nijendijk

Bert Nijendijk

Bedrijfskundig adviseur
Arbeid & Gezondheid
Ariane van den Boomgaard

Ariane van den Boomgaard

Inzetbaarheidscoach

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus