Selecteer een pagina

Een aantal diensten voeren we als TIGRA Twente uit.
Als je op de dienst klikt, word je direct doorgestuurd naar de inhoudelijke pagina op de TIGRA website.

Verzuim

Arbodienstverlening

Op de werkvloer

Strategisch partner om verzuim duurzaam aan te pakken! Onze inzetbaarheidsadviseurs zijn op de werkvloer aanwezig en hebben een medische achtergrond. 

Op de RIT traject

Gedragsmatige Fysieke Training

Dreigt jouw werknemer voor lange tijd uit te vallen? Of is je werknemer regelmatig ziek? Met het Op de RIT traject is jouw werknemer snel weer op de rit en duurzaam inzetbaar.

Inzetbaarheid

 

Fysieke klachten duurzaam aanpakken

Werkplekrisicoscan

Fysieke Taak Handelingsanalyse

De Werkplekrisicoscan is een tool waarmee je inzicht krijgt in de belasting van de functie of de werkplek. Per functiegroep stellen we vast welke arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s het meest voorkomen.

Werkplekonderzoek

Voor industrie, mobiliteit en kantoor

Welke aanpassingen aan de werkplek hebben jouw werknemers nodig om optimaal hun werk uit te kunnen voeren? We voeren het werkplekonderzoek uit binnen de industrie, mobiliteitssector en op kantoor.

(Online) werkplekcheck

Op kantoor & online

Bij een (online) werkplekcheck wordt de werkplek met de beschikbare materialen ingesteld. Denk aan het bureau, de stoel en het beeldscherm. Voor individuele werknemers met klachten of preventief voor alle werknemers op kantoor.

Inzetbaarheid

Virtual Reality - VR-bril

Sterker worden met stress!

Jouw werknemers leren hoe zij sterker worden met stress en hoe ze stress kunnen gebruiken in plaats van vermijden. Hoe kunnen zij hun eigen stresssysteem inzetten in hun dagelijkse (werk)leven?

Ervaar het met een game!

Kenniscentrum

Jaarprogramma's en trainingen

Je weet dat werknemers die gezond en vitaal zijn, productiever zijn. Maar heb jij altijd de kennis is huis? Of ben je op zoek naar een partner die expert is op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid en innovatieve jaaprogramma’s en trainingen aanbiedt?

Preventie

Preventief Medisch Onderzoek

Ook tijdens Corona!

Met een PMO – Preventief Medisch Onderzoek meten we de vitaliteit, leefstijl, bevlogenheid en betrokkenheid van jouw werknemers. Waar gaat het goed? En waar zitten de knelpunten?

Corona sneltesten

Sneltesten op locaties

Wil jij weten of je werknemers kunnen blijven werken? We richten de teststraat op locatie volledig naar wens in. We testen voor of na de ploegendienst. En we hebben de aanvraag voor subsidie ingediend, zodat de sneltesten voor jou gratis zijn!

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

 

Hi, ik ben Anoukh,

Ik ben een ideeëngenerator voor duurzame inzetbaarheid
en denk op strategisch niveau graag met je mee.

» Bel me op: 06 54 90 04 24

» Of mail me via: a.vanbaggum@pro-corpus.nl

Inzetbaarheidsspecialist

Pro Corpus is dé inzetbaarheidsspecialist van Twente. En adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven.
* Arbodienstverlening * Bedrijfszorg & Advies * Kenniscentrum voor inzetbaarheid *

» Hoe zorg je dat jouw werknemers duurzaam inzetbaar blijven?
» Hoe borg je het inzetbaarheidsbeleid binnen het bedrijf?
» Hoe geef je concreet handen en voeten aan de termen zoals vitaliteit en inzetbaarheid?

Dit zijn vragen waarover wij graag met je in gesprek gaan. Samen gaan we opzoek naar een strategische oplossing die past binnen het bedrijf.

© 2021 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus