Ben jij de vage adviezen en de lange

doorlooptijd van je arbodienst ook zo zat?


Wij doen het anders!

Download gratis ons ebook en verzeker jezelf van een effectievere aanpak zodat jouw werknemer sneller en duurzamer op de werkvloer terugkeert. Onze medisch geschoolde inzetbaarheidsspecialisten kijken wat de werknemer nog wel kan! En geven jou duidelijkheid in welke stappen ondernomen moeten worden. 

Korte lijnen, duidelijke communicatie & snelle acties.

De meest complete gids over arbodienstverlening in Twente!

Werknemers snel en duurzaam weer aan het werk

Hoe realiseren we korte lijnen, duidelijke communicatie & snelle acties?

Omgaan met privacy

Welke vragen beantwoorden onze inzetbaarheidsspecialisten?

Arbo arts aan het woord

Ervaring van een klant

Wat kan Pro Corpus jullie op preventief gebied bieden?

“Veel! De inzetbaarheidsadviseurs zijn elke twee weken op donderdagochtend bij ons op kantoor aanwezig voor een vrij inloopspreekuur. Dat werkt voor onze medewerkers heel goed! Ze weten dat ze niet ziek hoeven te zijn om toch met een externe deskundige in gesprek te kunnen. Juist als er iets speelt en ze nog niet ziek zijn, is het belangrijk dat ze in gesprek gaan met Jinke of Carmen. Daar krijgen ze tips en adviezen waar ze direct mee verder kunnen.”

Wat heb je samen met Pro Corpus bereikt?

“De mentale problematiek bij onze mensen is hoog. Dat zie ik niet alleen bij ons, maar ook bij andere IT-bedrijven. Door de komst van Pro Corpus is het praten erover wel uit de taboesfeer gekomen. Medewerkers ervaren het nu als normaal en veilig om over hun mentale problematiek te praten.”

Joyce van Ginhoven

HR-adviseur, TRIMM