Een bericht van onze Personal trainer Laura over je goede voornemens in 2019:

Wil je afvallen, maar lukt het je maar niet?
Begin maart start ik met Personal Group Training in samenwerking met Pro Corpus. Geniet van alle facetten van Personal Training en van de voordelen van trainen met een groepje.

We starten met een Kick-Off met een presentatie over voeding met als hoofddoel afvallen, een weging en een meting, je doel helder maken (waar wil je staan over 4 maanden?), het downloaden van de app op je telefoon en we sluiten af met een leuke training!

Wat houdt het verder in?

  • Het betreft een periode van 4 maanden (dus je bent klaar vóór de zomervakantie)
    Je hebt 1x in de week een training met een groepje van 4 tot 6 personen zodat het wel persoonlijk blijft.
    Je hebt de gezelligheid van de groep en het is makkelijk vol te houden doordat je in een groepje traint!
  • Ik begeleid je de hele periode met je voeding en geef je daarbij tips, ik ga je dus niet vertellen wat je wel en niet mag eten, dat mag je zelf bepalen!
  • Maandelijks heb je een weging en een meting om de voortgang bij te houden (wordt op dezelfde dag ingepland als de training)
    De kennis die je opdoet is voor de rest van je leven
  • Blij en voldaan de zomer in!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met mij via laura@powerpt.nl of stuur een bericht via Facebook.
Dan gaan wij samen helpen met het behalen van jouw doelen!

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus