Als werkgever weet je dat het belangrijk is om een PMO – Preventief Medisch Onderzoek – uit te voeren. Tijdens het Preventief Medisch Onderzoek brengen wij het Huis van Werkvermogen van zowel de individuele werknemer als de organisatie in kaart. Het PMO bestaat uit een verzameling van methoden om de leefstijl, het werkvermogen en de arbeid gerelateerde gezondheid van werknemers te meten, te bewaken en te bevorderen. Hierbij wordt altijd aangehaakt op de RI&E en de risico’s die daarin worden benoemd.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

TIGRA Twente

Het PMO wordt uitgevoerd door TIGRA Twente. TIGRA Twente is één van de 25 vestigingen van het landelijke TIGRA netwerk en is strategisch partner van Pro Corpus.

Werkplekonderzoek industrie

Anoukh van Baggum

Strategisch adviseur Arbeid & Gezondheid

Wil je meer lezen?

We delen graag onze kennis met je via onderstaande blogs.

Werkplekonderzoek industrie

Werkplekonderzoek industrie

Tijdens het werkplekonderzoek breng ik de balans van de werkbelasting en dat wat de werknemer daadwerkelijk kan in kaart. Onze specialiteit is het uitvoeren van een werkplekonderzoek binnen productieomgevingen en de industrie. Bij een werkplekonderzoek industrie kijk...

Lees meer