Doe de loopbaan APK en ontdek of u nog op de juiste plek zit!

Fitte en energieke mensen zijn tot veel in staat. Doordat uw werknemers zich als een vis in het water voelen, zetten ze net dat stapje extra en zijn ze meer gefocust op hun taken en verantwoordelijkheden. En omdat zij enthousiast over hun baan zijn, willen zij graag dat het goed met de organisatie gaat. Ze zijn loyaal aan u als werkgever, tonen inzet en nemen gemakkelijker initiatief om zaken te verbeteren. Een perfecte match voor zowel u als werkgever als de werknemer.

Maar kunnen en willen uw werknemers dit werk ook blijven doen tot aan hun pensioen? Zijn ze er ook fysiek toe in staat? Of is er een andere functie waarbij de werknemer beter tot zijn of haar recht komt? 

Het antwoord op deze vragen krijgt u tijdens de loopbaan APK. Tijdens de loopbaan APK wordt het Huis van Werkvermogen behandeld. Het Huis van Werkvermogen laat zien welke onderdelen voor uw werknemers belangrijk zijn om gezond te blijven en met plezier te blijven werken. IK-Vit geeft met de Loopbaan APK als enige partij in Nederland  invulling aan alle verdiepingen van het Huis van Werkvermogen.

Lees meer over iK-Vit – de loopbaan APK.

Wilt u meer weten over vitale werknemers? Onze specialisten Arbeid & Gezondheid helpen u graag verder.