Masterclass "Sociale innovatie"

Iedereen zal het herkennen: Goede werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van de onderneming. Je wilt dat ze optimaal functioneren. Als goede werknemers verzuimen wordt dat kapitaal snel een serieuze kostenpost. 

Jouw leiderschap is essentieel om je mensen duurzaam inzetbaar te houden. Jij laat ze optimaal samenwerken, stuurt op vakmanschap, resultaat en verantwoordelijkheid. Het verkregen vertrouwen en loyaliteit leidt tot minder verzuim. Daarmee boek jij winst voor iedereen, vergroot je inzetbaarheid en voorkom je uitval.  

Maar hoe doe je dat? Je staat er als ondernemer vaak alleen voor. Deze masterclass versnelt binnen een week de ontwikkeling van jou en je bedrijf door middel van netwerkleren. Leren van elkaar. Echt sociaal innoveren. Op weg naar 100% inzetbaarheid. Een vliegende start van 2019 met de quick wins en big wins concreet in kaart.

Aan de slag, resultaat in 1 week

Het draait in deze leerkring om: leiderschap, vakmanschap, slim organiseren en werkgeverschap. Je werkt met andere ondernemers aan het succes van jouw bedrijf. En je werkt aan het succes van anderen. Ondernemers snappen elkaar. Ze weten wat er bij elkaar speelt. Kennis en ervaring met elkaar delen is de beste manier voor groei en ontwikkeling. Het is dé multiplier die je groei versnelt. 

Je werkt concreet aan ontwikkeling van je eigen bedrijf en ondernemerschap. Concreet en doelgericht en wars van tijdverlies.

Programma

 • Intakegesprek (via Skype of telefoon, 30 min). Doelgericht de situatie en vraag vaststellen.
 • Twee bijeenkomsten gericht op netwerkleren. Leren van elkaars kennis en ervaring, aangevuld met professionele en inhoudelijke begeleiding. Binnen 1 week. Kort, krachtig en concreet.
  • De eerste bijeenkomst op een vrijdag (12:30 – 17:00u)
  • De tweede bijeenkomst op een dinsdag (12:30 – 17:00u) 
 • Persoonlijke afronding in een individueel gesprek. 

Professionele begeleiding

 • Adviseur Arbeid- en Gezondheid van TIGRA / Pro Corpus.
 • 2 facilitators van Questionmark. Zij hebben hun sporen verdiend in ondernemerschap, organisatieontwikkeling, HRM en sociale innovatie. Ze leiden het proces en zorgen dat iedereen individueel resultaat boekt.

Investering

 • Gegarandeerd resultaat.
 • € 1.000,- exclusief BTW. Facturatie na aanmelding.

De eerste masterclass in 2019 vindt plaats op: 

Vrijdagochtend 29 maart 2019 en dinsdagmiddag 2 april 2019. Aanmelden kan bij Bert Nijendijk via b.nijendijk@tigra.nl.

Samen werken aan gezondheid

Pro Corpus is een modern multidisciplinair gezondheidscentrum in Twente. Onze ervaren en vooruitstrevende professionals werken vanuit diverse medische disciplines samen aan uw gezondheid of die van uw bedrijf.

© 2018 Pro Corpus Gezondheidscentrum

Privacy

Volg Pro Corpus