Ons enthousiaste team bestaat uit:

 • Strategisch adviseur Arbeid & Gezondheid;
 • Bedrijfskundig adviseur Arbeid & Gezondheid;
 • Adviseurs Arbeid & Gezondheid;
 • Bedrijfsfysiotherapeuten;
 • (Arbeids)fysiotherapeut;
 • Projectcoördinator
 • Arbo arts;
 • Inzetbaarheidsadviseurs;
 • Leefstijlcoach;
 • Casemanager verzuim;
 • Vertrouwenspersonen;
 • Marketing & Communicatie specialist.

Daarnaast werken we intensief samen met verschillende bedrijfsartsen.

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Anoukh van Baggum

Anoukh van Baggum

Strategisch adviseur
Arbeid & Gezondheid/ Bedrijfsfysiotherapeut

“Samen met een bedrijf het inzetbaarheidsbeleid vormgeven en op maat maken is het mooiste om te doen. Uiteraard met bijbehorend resultaat.”

Bert Nijendijk

Bert Nijendijk

Bedrijfskundig adviseur
Arbeid & Gezondheid/
Bedrijfsfysiotherapeut

“Als bedrijfskundig adviseur denk ik graag mee om een strategie te bepalen in deze nieuwe en snel veranderende wereld.”

 

Marleen Backhuijs

Marleen Backhuijs

Marketing & Communicatie

“Op een simpele manier en met behulp van visuele communicatie uitleggen waarom wij dé inzetbaarheidsspecialist van Twente zijn, daar krijg ik een kick van!”

Ariane van den Boomgaard

Ariane van den Boomgaard

Inzetbaarheidsadviseur/
Fysiotherapeut/
Vertrouwenspersoon

“Persoonlijke groei, teams laten groeien of afdelingen als geheel laten groeien, dat is waar ik blij van word. Het is mijn kracht om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Mensen omschrijven mij als betrokken, meevoelend en een doorpakker. Ik kijk wat iemand of een organisatie nodig heeft en bedenk hoe we daar samen invulling aan kunnen geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen & integriteit.”

Jinke Kothman

Jinke Kothman

Inzetbaarheidsadviseur/
Fysiotherapeut/ Vertrouwenspersoon

“Spreekuren draaien doe ik veel. Ik overleg met mensen waar zij last van hebben en kijk hoe iemand zijn of haar eigen klachten ziet. Als ik mee mag denken over manieren hoe het beter met iemand gaat, voel ik me nuttig. Ik heb niet altijd de oplossing in handen, maar kan mensen in ieder geval de goede kant op wijzen. Het is mijn kracht dat ik zowel het belang van de werknemer als dat van de werkgever zie. Daarnaast ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen & integriteit.”

 

Ester ter Hofstede

Ester ter Hofstede

Arbo arts

“Als arbo arts draai ik spreekuren waarvoor werknemers na een verzuimmelding worden uitgenodigd. Ik begeleid de zieke werknemer. Soms heb ik niet de juiste oplossing, maar kan ik hem wel de goede kant op wijzen. Samen met de werknemer kijk ik naar de beperkingen en de mogelijkheden en kijk ik of re-integratie mogelijk is. Het is dankbaar om met elkaar een ingezet traject succesvol af te ronden en te zien dat iemand op een gezonde manier gere-integreerd wordt.”

Maike Goossen

Maike Goossen

Inzetbaarheidsadviseur/ Doktersassistent

“Als inzetbaarheidsadviseur kijk ik samen met de werknemer naar de mogelijkheden binnen de eventuele beperkingen. Het uiteindelijke doel is om de werknemer een persoonlijk en passend advies te geven zodat hij tevreden kan terugkeren in het arbeidsproces.”

Brigitte Woortman

Brigitte Woortman

Inzetbaarheidsadviseur/ Verpleegkundige

Graag wil ik samen met de werknemer te kijken naar zijn klachten of beperkingen. Door te kijken wat er mogelijk is om hem of haar terug in het arbeidsproces te krijgen. Er is vaak geen pasklaar antwoord, maar het zoeken naar een oplossing zie ik als een uitdaging.”

Nancy Harms

Nancy Harms

Adviseur Arbeid & Gezondheid/
Leefstijlcoach/
Casemanager verzuim

“Waar ik het meest blij van word? Als ik mag samenwerken met bedrijven die vitaliteit hoog op de agenda hebben staan en daarmee een bijdrage willen leveren aan de gezondheid, de inzetbaarheid van hun werknemers. Het is mijn passie om werknemers met plezier, zelfvertrouwen en ontspannen te laten werken, zodat zij zich gelukkiger en energieker voelen.”

Carmen Muskee

Carmen Muskee

Inzetbaarheidsadviseur/ Verpleegkundige

“Mijn doel is om samen met de HR-managers en leidinggevenden te kijken hoe werknemers zo snel en duurzaam mogelijk weer aan het werk kunnen en weer volledig inzetbaar kunnen zijn. Mijn omgeving omschrijft mij als een doorpakker en iemand die kijkt naar mogelijkheden en kansen en minder naar de onmogelijkheden.”

Bart Brama

Bart Brama

Adviseur Arbeid & Gezondheid/
Fysiotherapeut

“Ik heb 8 jaar als fysiotherapeut gewerkt. En werkte hiervoor als Adviseur Arbeid & Gezondheid bij De Arbodienst. In mijn functie begeleidde ik verzuimende werknemers terug naar het werk. Mensen omschrijven mij als betrouwbaar en loyaal.”

Dorette Vruwink

Dorette Vruwink

Projectcoördinator

“Ik word blij van het in goede banen leiden van projecten, en krijg energie van de samenwerking met collega’s en klanten om de inzetbaarheid van werknemers (verder) te vergroten. Dit doe ik onder andere door de coördinatie van PMO’s. Daarnaast voer ik ondersteunende en administratieve werkzaamheden uit voor de arbodienstverlening en stel ik het HR-beleid voor Pro Corpus op.”

Tessa Bult

Tessa Bult

Inzetbaarheidsadviseur

 

Tamara Vente

Tamara Vente

Projectmedewerker PMO

 

 

Ben jij de vage adviezen en lange doorlooptijd van je arbodienst ook zo zat? Wij doen het anders!

Ontvang direct de meest complete gids over arbodienstverlening in Twente in je mailbox.

En blijf op de hoogte van onze praktische oplossingen en innovatieve programma’s voor op de werkvloer.