Selecteer een pagina

» Hoe zorg je dat je strategisch gezondheidsmanagement op de kaart krijgt?

» Hoe breng je het ziekteverzuim omlaag?

» Hoe zorg je dat je grip houdt op het lange termijn verzuim?

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. We geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie en de persoon die we voor ons hebben.

We geloven niet in vluchtige activiteiten of symptoombestrijding. Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. We maken altijd een plan op maat hoe we duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie kunnen verankeren. Aan de hand hiervan kijken we welke interventies nodig zijn.

Om dit te kunnen bereiken, werken we nauw samen met onze partners.

Onze partners

Partners Pro Corpus

inZ – inZicht inZake inZetbaarheid maakt het mogelijk om te komen tot een juiste en werkende strategie op het gebied van gezondheidsmanagement. inZ levert het inzicht wat nodig is om van de losse elementen die vaak in een organisatie aanwezig zijn een geheel te maken. 

Partners Pro Corpus

TIGRA heeft als missie om alle werknemers in Nederland fluitend hun pensioen te laten halen. TIGRA Twente is één van de 25 vestigingen van het landelijke TIGRA netwerk. Vanuit TIGRA Twente verzorgen we alle diensten op het gebied van Arbeid & Gezondheid. 

Partners Pro Corpus

OCA ondersteunt mensen op weg naar Revalidatie & Werkhervatting. OCA wil cliënten nóg beter de weg te wijzen naar een gezonde toekomst. OCA Enschede is één van de 21 vestigingen van het landelijke OCA netwerk.

Partners Pro Corpus

Novum Zorg is gevestigd in het pand van Pro Corpus en verzorgt alle 1e-lijns behandelingen op het gebied van fysiotherapie en psychologie.
Ook voor het COVID-19 herstelprogramma kan je bij Novum Zorg terecht.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

 

Partners Pro Corpus

Hi, ik ben Anoukh,

Ik ben een ideeëngenerator voor duurzame inzetbaarheid
en denk op strategisch niveau graag met je mee.

» Bel me op: 06 54 90 04 24

» Of mail me via: a.vanbaggum@pro-corpus.nl

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor het bedrijf en jouw werknemers? Wat hebben je werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heb jij als individu nodig?

© 2021 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus