Laura Lohuis zal vanaf september 2018 personal training verzorgen bij Pro Corpus onder de naam Power! Pt by Laura. Hieronder stelt ze zich aan u voor. 

Als je begint met sporten, moet je weten dat je lichaam het niet altijd eens zal zijn met dat wat je doet. Mensen die niet van trainen houden, houden meestal niet van uit hun comfort zone stappen. Terwijl buiten je comfort zone juist dát gebeurt waar jij eigenlijk graag wilt zijn. Er verandert niets aan je lichaam als je kijkt op Instagram naar foto’s van sporters die het lichaam hebben waar jij van droomt. Er verandert niets aan jou als je een drukke werkdag hebt gehad en te moe bent om nog te trainen. Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij uit je comfort zone stapt! Ik ben er om ervoor te zorgen dat jij je weer goed voelt! Sporten is meer dan alleen vetpercentage, spieren, en sexy looks. Sporten zorgt ervoor dat je je weer goed voelt, je je zelfverzekerd voelt! Want als je je goed voelt, straal je dat uit!

Ik bekleedde al enkele jaren de functie Management Support en na mijn laatste studie Management & Organisatie, heb ik ervoor gekozen mijn eigen grote passie achterna te gaan, namelijk SPORT. Ik sport al mijn hele leven, het was ook een enorme tegenslag toen ik niet meer kon sporten omdat ik ziek werd. Ik ben begin 2016 geopereerd aan mijn buik en daarna moest ik een hele tijd herstellen. Ik wilde mij graag weer fitter voelen, dus ik pakte het sporten rustig weer op. Al gauw merkte ik dat mijn herstel sneller ging en ik me steeds beter ging voelen. Ik voelde mij zo goed, dat ik dacht ‘ik wil mensen laten zien, hoe goed je je kunt voelen als je fit bent. En ik ga ze daarmee helpen’. Ik voelde mij gelijk zo goed toen ik was begonnen met de studie. Ik had mijzelf voorgenomen mijn studie voor het eind van het jaar af te ronden. In de tussentijd kreeg ik een baan in een sportschool waar ik ook trainingen gaf aan verschillende groepen: dames, heren, 60+’ers, maar ook kinderen met overgewicht, kinderen tot 12 jaar en kinderen tot 16 jaar. Eind van dat jaar rondde ik mijn studie af en haalde ik mijn diploma en schreef mij in mij de KvK.

De wereld verandert, de maatschappij waarin we leven ook. Het sporten en het fit zijn, je komt het overal tegen. Is dat goed? Het heeft 2 kanten. Enerzijds is de drempel hoger voor mensen die niet weten hoe ze fit moeten worden. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, ze weten niet wat ze moeten doen met voeding en ze kunnen er zelfs drastisch in omslaan. Trainen is goed, fit zijn is goed, maar op een verkeerde manier trainen en bewegen is alles behalve goed! Dit leidt op den duur tot blessures en als je blessures ontwikkelt ben je verder van huis. Weet jij hoe je moet bewegen op de goede manier? Weet jij wat je moet doen om af te vallen? Om sterker te worden? Kortom: weet jij wat je moet doen om je doelen te bereiken? Ik help je daarmee! Hoe hoog de berg ook is waar je tegenop kijkt, als je de berg oploopt wordt deze steeds minder hoog. Het beste moment om te starten is NU!
You don’t find willpower, you create one.

Let’s do this!

 

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2019 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus