Vandaag, 15 februari 2021, is een belangrijk moment voor Pro Corpus. Het moment dat we van 3 verschillende bedrijfstakken naar 3 aparte bedrijven gaan. “Sinds 1 januari van dit jaar zijn we achter de schermen druk bezig om alles te regelen en vandaag is het dan zover dat we met de bedrijfsnamen en de websites naar buiten kunnen. De revalidatietak gaat verder onder de naam OCA Enschede. Voor de zorgtak hebben we een nieuwe naam gekozen, Novum Zorg.

“Ik ben er trots op dat we als 3 aparte bedrijven verder kunnen gaan. Op deze manier kan ieder team zich echt focussen en kunnen we beter meedenken met onze bedrijven en cliënten. Voor ons is dit een logische stap. Vorig jaar, bij het 10-jarig bestaan van Pro Corpus hebben we afscheid genomen van de term gezondheidscentrum en hebben we dit veranderd in Vitaal & Inzetbaar. Dit is de volgende stap om onze ambities waar te kunnen maken.” – Anoukh.

Waarvoor kan je bij OCA Enschede terecht?

OCA Enschede ondersteunt mensen op weg naar Revalidatie & Werkhervatting. En wil cliënten nóg beter de weg te wijzen naar een gezonde toekomst. OCA Enschede is één van de 21 vestigingen van het landelijke OCA netwerk en is partner van Pro Corpus.

Waarvoor kan je bij Novum Zorg terecht?

Novum Zorg is gevestigd in het pand van Pro Corpus en verzorgt alle 1e-lijns behandelingen. Denk aan fysiotherapie, manuele therapie en psychologie. Burn-out interventie, slaapinterventie en hypnotherapie. En ook medische fitness, fysio personal training en het COVID-19 herstelprogramma.

Waarvoor kan ik bij Pro Corpus terecht?

Pro Corpus biedt diensten voor bedrijven en organisaties aan die te maken hebben met vitaliteit & inzetbaarheid. Denk aan een Preventief Medisch Onderzoek, arbodienstverlening of de innovatieve academy. Maar ook voor werkplekonderzoeken, bedrijfsfysiotherapie of sneltesten op locatie kan je bij Pro Corpus terecht.

Wat verandert er?

Voor de bedrijven, cliënten in het revalidatietraject en de zorgcliënten verandert er niets. Alle werknemers blijven in hun eigen functie. De administratieve handelingen worden vanuit de nieuwe bedrijven uitgevoerd. Nieuwe cliënten maken direct kennis met OCA Enschede of Novum Zorg. 

Wil je meer weten?
Ik beantwoord je vragen graag!

Groet,
Anoukh

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor het bedrijf en jouw werknemers? Wat hebben je werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heb jij als individu nodig?

© 2021 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus