Ben je werkgever?

Als specialist op het gebied van vitale werknemers hebben we binnen Pro Corpus ruim 15 jaar ervaring bij kleine en grote bedrijven in Twente. Het is onze kracht om in kaart te brengen waar de problematiek zit, wat je er als bedrijf aan kan doen en wat dit je onder aan de streep oplevert.

Pro Corpus is partner van TIGRA Twente en OCA. Hierdoor kunnen we een breed scala aan diensten en interventies inzetten, o.a. een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), de Inzetbaarheidscoach of een multidisciplinair revalidatietraject. Ook voor alle vormen van fysiotherapie, een burn-out interventie of leefstijlcoaching kan je bij ons terecht. 

Ben je werknemer?

* Heb jij chronische vermoedheidsklachten?
* Heb je burn-out klachten?
* Of heb je stress waardoor je lichamelijke klachten hebt?

Wist je dat je hierover met je werkgever in gesprek kan? Grote kans dat jouw werkgever een verzuimverzekering voor jou en je collega’s heeft. Het kan zijn dat jouw behandelingen vergoed worden vanuit de verzuimverzekering.

Je kan bij ons o.a. terecht voor een burn-out interventie, chronische pijnrevalidatie, leefstijlcoaching, psychologie en alle vormen van fysiotherapie. Wij regelen alles met de verzekering, dat hoef jij niet te doen. Het enige dat jij hoeft te doen, is een afspraak maken met Ariane voor een vrijblijvende screening. Ariane kijkt samen met jou naar jouw klachten en kijkt wat er voor jou mogelijk is. Alles wat wij doen, is maatwerk!

Ons team

Ariane van den Boomgaard

Ariane van den Boomgaard

Inzetbaarheidscoach
Psychosomatisch fysiotherapeut
Mindfulnesstrainer

Bellen

053 – 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus