Hoe staat het met de stress van jouw werknemers?
Ervaren ze meer stress door de situatie rondom Corona en het vele thuiswerken?
En is stress eigenlijk wel zo ongezond als dat we denken?

TIGRA Twente organiseert op 16 februari een webinar ‘Sterker met Stress’. Onze stressjamcoach Dimphy vertelt jou hoe jouw werknemers met stress om kunnen gaan en hoe ze stress kunnen gebruiken in plaats van vermijden.

Het is een praktisch webinar! Je krijgt veel inhoudelijke informatie over stress en wat er in het brein gebeurt. En veel handige tips en trucs hoe jouw werknemers in het dagelijks (werk)leven hiermee om kunnen gaan. Het zijn tips die jouw werknemers direct toe kunnen passen.

Meld je nu aan!

Schrijf je nu in om mee te doen aan het Webinar Sterker met Stress. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. ​

TIGRA

Het webinar Sterker met stress wordt georganiseerd door TIGRA Twente. TIGRA Twente is één van de 25 vestigingen van het landelijke TIGRA netwerk en is strategisch partner van Pro Corpus.

TIGRA

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus