Hypnotherapie

Hypnotherapie als behandelmethode wordt steeds bekender en populairder. Mede vanwege de korte duur en effectiviteit ervan, maar ook omdat mensen vaker zelf de regie willen hebben over welke hulpverlening ze willen vragen.  

Voor veel mensen klinkt hypnose als iets ongrijpbaars waarbij wordt gedacht dat degene onder hypnose de controle verliest. Echter is het tegendeel waar. U bent gewoon bij en ten alle tijden in staat weer de controle te nemen over het probleem waar u voor komt. Hypnose zorgt ervoor dat u tegelijkertijd ontspannen en gefocust bent. Het is daarmee een goede bodem om een gedragsverandering in uw onderbewustzijn te creëren. Dit alles met een prettiger gevoel of meer positieve gedachten als gevolg.

Klachten

U kunt bij de hypnotherapeut terecht bij de volgende problematiek:

  • Angsten / fobieën
  • Burn-out
  • Stemmingsklachten
  • Slaapproblemen
  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Verbeteren van zelfvertrouwen

 

De kennismaking duurt gemiddeld een uur, hierin bespreekt u met de therapeut hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. De kosten zijn € 80,- per uur. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op

Afspraak maken

Benieuwd hoe wij samen met u aan een betere gezondheid kunnen werken?
Bel zelf of laat eenvoudig uw telefoonnummer achter en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Samen werken aan gezondheid

Pro Corpus is een modern multidisciplinair gezondheidscentrum in Twente. Onze ervaren en vooruitstrevende professionals werken vanuit diverse medische disciplines samen aan uw gezondheid of die van uw bedrijf.

© 2018 Pro Corpus Gezondheidscentrum

Privacy

Volg Pro Corpus