Hypnotherapie

Hypnotherapie als behandelmethode wordt steeds bekender en populairder. Mede vanwege de korte duur en effectiviteit ervan, maar ook omdat mensen vaker zelf de regie willen hebben over welke hulpverlening ze willen vragen.  

Voor veel mensen klinkt hypnose als iets ongrijpbaars waarbij wordt gedacht dat degene onder hypnose de controle verliest. Echter is het tegendeel waar. U bent gewoon bij en ten alle tijden in staat weer de controle te nemen over het probleem waar u voor komt. Hypnose zorgt ervoor dat u tegelijkertijd ontspannen en gefocust bent. Het is daarmee een goede bodem om een gedragsverandering in uw onderbewustzijn te creëren. Dit alles met een prettiger gevoel of meer positieve gedachten als gevolg.

Klachten

U kunt bij de hypnotherapeut terecht bij de volgende problematiek:

  • Angsten / fobieën
  • Burn-out
  • Stemmingsklachten
  • Slaapproblemen
  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Verbeteren van zelfvertrouwen

 

De kennismaking duurt gemiddeld een uur, hierin bespreekt u met de therapeut hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn. De kosten zijn € 80,- per uur. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2019 Pro Corpus Gezondheidscentrum

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus