Wil je op een laagdrempelige, humorvolle en creatieve manier weer sprankelend jezelf zijn? Onze leefstijlcoach begeleidt mensen om gezonder en gelukkiger in het leven te staan.

Klachten

Een leefstijlcoach kan helpen bij vraagstukken op het gebied van:

  • Overgewicht of problemen met afvallen
  • Problemen bij stoppen met roken
  • Vermoeidheid
  • Stressklachten
  • Darmproblematiek
  • Overgangsklachten
  • Vage niet begrepen klachten

Behandeling

Soms zit je even niet lekker in je vel. Vaak is er geen aanwijsbare reden, maar toch zou je je graag beter willen voelen. Mensen die hiermee aan de slag willen zijn van harte welkom in ons gezondheidscentrum.

Tijdens een intakegesprek worden de mogelijke probleemgebieden in beeld gebracht. Darna wordt een plan op maat gemaakt om deze op te lossen. Tijdens vervolggesprekken ontstaat inzicht in de ongewenste patronen en wordt gewerkt aan bewustwording. Bewustwording – weten waarom je doet wat je doet – is essentieel om blijvend te kunnen afrekenen met ongewenste gewoonten. Met verhelderende gesprekken inclusief leefstijl- en voedingsadviezen zit je snel weer lekker in je vel.

Ons team

Nancy Harms

Nancy Harms

Werkgeluk & Leefstijlcoach

Judith Bussink

Judith Bussink

Leefstijlcoach bij GewoonJudith

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus