Oefentherapie

Medische training
Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek
Voor mensen die klachten hebben of extra begeleiding nodig hebben tijdens het trainen, is er oefentherapie of medische training. Bij Pro Corpus heet dit de Pro Fit. Pro Fit is een individuele training waarbij u onder begeleiding van onze fysiotherapeuten traint. Zij helpen u om uw doelen te bereiken en om uw gezondheid en conditie te onderhouden. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn of haar eigen doelstellingen. U traint individueel en volgt altijd uw eigen programma. Wel trainen er meerdere mensen tegelijkertijd. Onze trainers maken samen met u een opbouwschema, geven u advies en geven directe begeleiding in de trainingszaal.  

Voor wie is oefentherapie bedoeld?

De Pro Fit is een onderdeel van uw revalidatietraject of uw individuele behandelplan bij de fysiotherapeut. Als uw traject is afgerond en u wilt blijven trainen, kan dit uiteraard ook. Ook als u een blessure heeft en tijdelijk extra begeleiding nodig heeft, kunt u bij ons trainen.

Oefentherapie helpt bij:

  • Burn-out, overspannen of stress;
  • Fibromyalgie, reuma of artrose;
  • Acute of chronische problemen;
  • Conditieverlies;
  • Overgewicht;
  • Hart of longproblematiek;
  • (Post) revalidatie;
  • (Post) operatie.

Praktische informatie

Er zijn meerdere trainingsmomenten per week, zowel overdag als aan het begin van de avond. Kijk op het rooster voor de actuele tijden.

Oefentherapie Pro Fit rooster

Ons team

Thom Wes

Thom Wes

Fysiotherapeut
Chronische pijnrevalidatie

Kirsten Breman

Kirsten Breman

Fysiotherapeut
Oedeemfysiotherapeut
Dry Needling
Medical Taping

Mark van Berkum

Mark van Berkum

Fysiotherapeut
Dry Needling

Bellen

053 – 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus