Podotherapie

Podotherapie is bedoeld voor mensen met voetklachten die ontstaan zijn door een afwijkend functioneren van de voet, een afwijkende voetenstand en/of een afwijkend looppatroon. Ook geven podotherapeuten preventief advies en behandelen zij afwijkende tenenstand.

Klachten

Ongeveer 70% van de mensen in Nederland heeft te maken met voetklachten of problemen die met de voet te maken hebben. De podotherapeut kan u hierbij helpen.

  • Voetklachten o.b.v. reuma, diabetes of sport
  • Klachten van voeten en/of benen als gevolg van een verkeerde stand van de voeten
  • Overbelasting- en vermoeidheidsklachten
  • Rug-, knie- of heupklachten als gevolg van een verkeerde voetstand en/of looppatroon
  • Afwijkingen van tenen
  • Eelt, likdoorns en wratten

Behandeling

Tijdens het onderzoek zal de podotherapeut uw voeten opmeten en uw huidig schoeisel analyseren. Het meten van uw voeten gebeurd door middel van een computergestuurd drukmeetplatform. Dit systeem meet onder andere de druk onder uw voeten tijdens het lopen en staan. De voetgegevens worden digitaal bewerkt. Op basis van deze gegevens wordt de verdere behandeling met u besproken.

Podotherapie Wender houdt wekelijks spreekuur bij Pro Corpus Gezondheidscentrum.

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Vitaal & Inzetbaar

Pro Corpus adviseert bedrijven en mensen in Twente om gezond, vitaal en inzetbaar te worden en te blijven. Wij geven concreet ‘handen en voeten’ aan deze begrippen door te kijken naar de organisatie die we voor ons hebben. Wat betekent duurzame inzetbaarheid voor uw bedrijf en uw werknemers? Wat hebben uw werknemers nodig om zich gezond en vitaal te voelen? En wat heeft u als individu nodig?

© 2020 Pro Corpus

Privacyverklaring

Volg Pro Corpus