In Nederland heeft bijna 1 op de 4 mensen te maken met psychische klachten. Vaak gaan deze vanzelf weer over, maar soms zijn de problemen te gecompliceerd om zelf op te lossen. Ze kunnen dan een normaal dagelijks functioneren in de weg staan. Een psycholoog in Enschede kan helpen om samen met u de draad weer op te pakken. 

Met welke klachten kunt u bij de psycholoog in Enschede terecht?

Een psycholoog kan u helpen bij uiteenlopende klachten zoals:

  • Burn-out. Lees meer over onze unieke burn-out interventie;
  • Paniekaanvallen;
  • Angsten;
  • Depressie;
  • PTSS;
  • Slaapproblemen. Lees meer over slaaptherapie;
  • Psychische klachten voortkomend uit de gevolgen van lichamelijke klachten;
  • Traumatische ervaring (bijvoorbeeld na ongeluk of overval).

Persoonlijke behandeling

Tijdens het eerste gesprek in Enschede brengen we uw klachten en wensen in kaart. Samen met u maakt de psycholoog een behandelplan. In dit behandelplan staat wat uw doel is, hoeveel contactmomenten u nodig heeft en welke technieken we gebruiken, bijvoorbeeld EMDR of E-health. E-health vormt een aanvulling op de persoonlijke behandelingen.

De psychologen van Pro Corpus in Enschede staan bekend om hun persoonlijke aanpak. Ze luisteren naar uw klachten en maken een persoonlijk plan van aanpak. Zodra de E-health omgeving voor u is aangemaakt, ontvangt u persoonlijke inloggegevens en kunt u 24/7 in uw online behandelkamer terecht.  U kunt altijd verder werken aan uw herstel, ook als uw afspraak nog even op zich laat wachten. Heeft u bijvoorbeeld last van een burn-out, dan vindt u in de E-health omgeving aanvullende informatie en oefeningen over burn-out.  Zowel via de E-health omgeving als in het persoonlijk gesprek met de psycholoog is overleg mogelijk. 

Praktische informatie

U hoeft geen verwijzing van de huisarts te hebben. Voor de goede afwikkeling met de verzekering is dit wel een pré. Iedere verzekering heeft zijn eigen manier van vergoeden.

Ons team

Maaike Bodmer

Maaike Bodmer

Psycholoog

Britt de Kroon

Britt de Kroon

Psycholoog
Hypnotherapeut

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug