Slaaptherapie

Ongeveer 35% van uw leven brengt u in bed door. Deze tijd is van belang om overdag goed te kunnen functioneren. Tijdens het slapen laadt u uw batterij weer op, zodat u fris en fruitig aan de dag begint. Echter is goed slapen voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Bijna iedereen slaapt wel eens slecht en ongeveer 50% van de Nederlanders slaapt niet zoals ze zouden willen. 

Goed slapen heeft invloed op uw:

  • stemming;
  • stressniveau;
  • energielevel;
  • prikkelbaarheid;
  • algehele gezondheid.

Het NSWO (Vereniging voor Slaap- en Waak Onderzoek) heeft onderzoek gedaan naar de slaapgewoonten van mensen en heeft ontdekt dat de gemiddelde Nederlander er slechte slaapgewoonten op nahoudt. Slaaptherapie kan u daarbij helpen!

Verbeter de kwaliteit van uw slaap met slaaptherapie

Voor mensen met slaapproblematiek biedt Pro Corpus slaaptherapie aan. U wordt begeleid door zowel een psycholoog als een leefstijlcoach. De psycholoog kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie. Waarom kunt u niet goed slapen? Hoe is de situatie op uw werk? Speelt er thuis iets? De leefstijlcoach kijkt met u mee naar uw voeding en beweging. 

Pro Corpus staat bekend om haar persoonlijke aanpak. We maken een persoonlijk plan van aanpak en u volgt geen standaard behandelplan. U krijgt praktische handvatten mee en een werkmap met informatie en oefeningen. Ook leert u hoe u uw piekergedachte uit kunt dagen en leert u te ontspannen. Het doel is dat binnen 12 weken uw slaapproblemen verdwijnen en de kwaliteit van uw slaap verbetert.  

Praktische informatie slaaptherapie

  • Het is een individueel behandeltraject;
  • Het traject duurt 10 – 12 weken;
  • U heeft 5 behandelingen;
  • De behandelingen duren 45-60 minuten; 
  • De investering bedraagt € 80,- per behandeling. 

Wilt u weten wat slaaptherapie voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Afspraak maken

Benieuwd hoe wij samen met u aan een betere gezondheid kunnen werken?
Bel zelf of laat eenvoudig uw telefoonnummer achter en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Samen werken aan gezondheid

Pro Corpus is een modern multidisciplinair gezondheidscentrum in Twente. Onze ervaren en vooruitstrevende professionals werken vanuit diverse medische disciplines samen aan uw gezondheid of die van uw bedrijf.

© 2018 Pro Corpus Gezondheidscentrum

Privacy

Volg Pro Corpus