Slaaptherapie

Ongeveer 35% van uw leven brengt u door in bed. Deze tijd is van belang om overdag goed te kunnen functioneren. Tijdens het slapen laadt u uw batterij weer op, zodat u fris en fruitig aan de dag kunt beginnen. Echter is goed slapen voor veel mensen helaas niet vanzelfsprekend.

Bijna iedereen heeft wel eens slaapproblemen en ongeveer 50% van de Nederlanders slaapt niet zoals ze zouden willen. Problemen met in slaap vallen, veel wakker worden ‘s nachts en niet uitgerust wakker worden zijn veel gehoorde problemen. Op den duur lijdt niet alleen uw energieniveau, maar uw algehele gezondheid en inzetbaarheid eronder.

Pro Corpus biedt voor mensen met slaapproblematiek een nieuwe vorm van slaaptherapie aan. In 5 bijeenkomsten komt u alles te weten over slapen, wat een goede nachtrust eigenlijk inhoudt en wat een goede nachtrust in de weg staat. De fysiotherapeut, psycholoog, ergotherapeut en leefstijlcoach hebben allen een bijdrage in dit programma. Door middel van instructie en speciale oefeningen leert u beter te ontspannen wat uw nachtrust ten goede komt.

De slaaptherapie van Pro Corpus kunt u zowel individueel als in groepsverband volgen. Neemt u voor de startdatum van de groepstherapie contact op met ons op. 

Afspraak maken

Benieuwd hoe wij samen met u aan een betere gezondheid kunnen werken?
Bel zelf of laat eenvoudig uw telefoonnummer achter en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Bellen

053 - 303 00 00

Wij zijn op werkdagen bereikbaar
van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Bel mij terug

Samen werken aan gezondheid

Pro Corpus is een modern multidisciplinair gezondheidscentrum in Twente. Onze ervaren en vooruitstrevende professionals werken vanuit diverse medische disciplines samen aan uw gezondheid of die van uw bedrijf.

© 2018 Pro Corpus Gezondheidscentrum

Privacy

Volg Pro Corpus